Pages

Ola Darbians ??

Sunday, January 8, 2017

This is what we called, Ola Darbians ! Tiap semester tak silap aku memang akan buat game nie dekat DPP. Dah macam tradisi turun temurun nenek moyang Sime Darby. 

Banyak game yang ada. Dan grouping ikut blok masing masing. Dont worry takda geng ke apa. You are not alone. Dont cry. OK


 Cari aku!!!



 Din kurus. Kalau dia tengok nie mesti teruja.



 Serious bising dengan sorak dan gelak tawa. Gitu sekali.

 Nak tercirit agaknya gadis gadis duk tarik tali nie.



 Sesi penyampaian hadiah.


Aku ingat nak letak gambar kawan kawan aku. Tapi takut dia orang nak putus kawan kalau tengok muka masing masing zaman tu. 

Aku memang suka ambil gambar dari dulu lagi. Mostly gambar buruk buruk tu yang pakai fon Sony aku dulu petik petik takda slide screen touch okay. Cikai tapi berjasa.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih. Komen komen la selalu ❤

Free Blogger Design Made By The Dutch Lady Designs