Pages

Kusut dengan memori sendiri.

Sunday, January 8, 2017

So.. here we go again !

Malam nie aku nak throwback gambar je. Jemput menikmati kejadian indah Tuhan. Termasuk aku. Kah! Okay joke! 



Sebelum menuju ke tempat yang hendak kami tuju, kami breakfast dulu tepi jalan dekat Changlun tu. Ya. Breakfast dan selfie. 

Aku dah tak ingat berapa lama masa untuk sampai. Sedar sedar dah sampai. Mungkin aku tertidur. Macam selalu.





Forever selekeh.




Air dia sejuk nak mampus okay. Itu je aku ingat. Lepas tu aku jadi keliru. Lepas tengok gambar gambar nie..

 Kalau ikut logik, makan nie mungkin lepas balik dari mandi air terjun tu.

 Tapi ini gambar dekat parking U aku. Masa breakfast tadi aku pakai baju lain. 

 Tudung lain pulak tapi baju sama.



Hujan lebat masa nie.

Apa apa hal pun yang terjadi, aku pening. Engkorang lah tolong aku leraikan kekusutan nie. Dah. Adios. Next storyyyyy!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih. Komen komen la selalu ❤

Free Blogger Design Made By The Dutch Lady Designs