Pages

Bebudak dah nak start intern !

Wednesday, February 17, 2016

Ini aku nak kasi tahu. Minggu depan dah start internship! Eksaited dengan tidak, sama banyak. Kahkah Maknanya dah kena drive sendiri. Yuhuu Yang itu eksaited. Mohon masuk kerja pun eksaited. Yeayy.

Struggle dengan diri sendiri lagi susah berbanding benda lain.

Hatred kills.

Wednesday, February 3, 2016

Kadang aku terfikir rasa kejam dan tak adil pulak kalau aku rasa macam nie. Biarpun orang buat aku rasa tak sedap apa sekali pun dekat aku. Aku rasa tak adil kepada diri orang tu dan paling penting pada diri aku sendiri apabila aku rasa macam nie. Rasa tak sedap, rasa menyampah, rasa sakit hati macam nie buat aku macam orang takdek pedoman. Amboi sangat. Macam aku pergi buat onar pulak dekat orang. --' Takdek pedoman tu maksud aku, berperasaan negatif macam tu buat aku sendiri makin teruk. Benda tu merosakkan hati aku yang sememangnya dah rosak. 

Aku tahu aku rasa macam nie pun sebab hati aku. Kalau dulu lantak lah orang buat apa pun I still feel okay and I dont give a fuck pun since aku jenis biar lah orang nak buat apa pun. Tapi sekarang, I know I give a fuck about it and I hate it. I hate my own feeling of hatred towards others because I know where hatred leads. All I care is not about you but my heart. 

Dan sekarang aku cuba secara keras trying hard untuk tidak berperasaan yang bukan bukan yang aku sendiri tak suka. Amin :)


Free Blogger Design Made By The Dutch Lady Designs