Pages

Putsollll

Tuesday, September 15, 2015

First time aku main futsal, masa form 2. Tapi memain je pun. Seronok seronok. Lepas tu masuk U pun main seronok seronok. Tu pun bila ada game. Nak main sesaja kat Pusat Sukan tu aku nak main dengan siapa? Hm Hehe



Nie tak silap aku game SUKUUM. Sukan UUM. Lawan antara DPP lah. Game boleh tahan. Ada menang ada kalah. Ada dapat no bagus, no tak bagus. Ada tarik diri *aku tamau pun tapi captain* OK. Hahaha Kalau main tu memang puas laa walaupun sakit badan. HAHA dari pagi sampai ke petang noks biasanya.

Aku kalau main tak sah seluar tak koyak. Pasal jatuh orang tolak. Pasal terselak baju lagi masa jatuh jangan kira berapa kali. Tapi ada sekali aku terjatuh sendiri sebab kaki cramp tetiba. Lenguh tahap gaban. Oh sem 1, sem 2, sem 3 kot last main. Pastu tak dah. Malas plus macam hilang semangat. Kaka puihh. Tapi serius minat. Best !


SUKUUM 2013


Ya. Team lelaki sangat boleh diharap. Hahah 



Pusat Sukan UUM



Ola Darbians i guess, 2013.

Sesaja bhai sapa tah ajak main. Sebab tu aku sorang je pakai selipar dengan jeans. Game rule pakai kain batik, aku ngelat sikit pakai singkat. Kahkahkah Rasanya dapat no dua. Tapi aku tak amek pun hampernya seingat aku. Setak ingat mungkin dah masuk perut. Hehe

Still after that, ada game depa ajak main tapi aku tolak dengan alasan malas. Aku pun tak paham aku sendiri kenkadang. --'

p/s : teringin nak main untuk U dari dulu tapi asyik sedar sedar selection dah habes. puihh marketing kurang takpun amek membe membe je kan. perangai taw korang! Hihu

p/s : gian nak main kalau ingat --'

Free Blogger Design Made By The Dutch Lady Designs