Pages

คุณมีเพศสัมพันธ์

Saturday, May 30, 2015


xx this blog has been hack xx


kes terpencil (--,)

Thursday, May 14, 2015

so, semalam aku pegi jumpa lect. subjek QM tu. baik nak mateyyy Dr. Rohaizah tu serius. aku citer dari awal pung pang pung pang. dia pon bagi aku options, dia boleh tolong aku dia cakap. assignment hantar lambat pon takpe. tapi tu lah. aku yang nak kena catch up balek dari awal. pheww mampos. then, dia suruh aku pegi jumpa coordinator course aku. setelah beredar dari bilik beliau, aku dan ain *peneman setia* lol pegi U-assist pulak Tanya kot kot boleh lagi drop berbayar but kenot. then ke  COB pulak cari coordinator course aku which is Dr. Shuhymee. hensem k hensem walopon tak muda mana. sembang pulak dengan dia, and rupanya dia dah tak jadi coordinator. lol pegi pulak jumpa coordinator baru Pn. Armanurah, bekas lect. and bekas lect. EEP aku dulu. dia macam biasa lah. bebel. hahaha aku sengih gelak je mampo. off. nanti dia bagitahu aku balik macam mana.
malam tu, aku nie pesen dah laa benda tu dah buat aku serabut, tambah pulak kalo orang tekan aku lagi serabut. da lah memang silap aku cuai dan aku rasa pffttt pastu duk ingat ingat kan lagi kebodohan aku boleh cuai tu lagi laa aku fedup. sebab aku tak suka I looked that stupid to others. not because I want to impress them, but its my pride. I know im not that good. but please make me feel good about myself. pheww tapi kalo dorang diam, aku tak tahu lah apa aku nak buat lepas tu. sebab otak aku memang dah jem. dan aku tahu dorang sayang aku. kakakkaaka tenkiu korang :)
oh. dan sebab aku fedup, aku tahan nangis, last last termenangis depan dorang. sambil selit gelak gelak. lega ko tahu nanges bukan sebab cinta. k. ingat senang ke aku nak tunjuk aku nangis, melainkan tengok drama korea. kakakakaka entah. aku rasa serabut. seriussssssssssssssss. maybe sebab aku target pointer better laa sem nie sebab lect. pulak best best. I enjoy the classes. lain laa sikit dia punya feel tu. da lah sem nie ada berapa kali je aku tertido ke takdek entah. semua sebab lect. kot. atau sebab aku dah target. lol then, dan dan datang pulak last minute punya problem. pheww
silap aku jugak. cuai nak matey dan benda memang Tuhan nak uji. berapa kali aku cakap aku tak perasan pon benda tu, dah memang nak jadi. fuhh
dan hari nie coordinator aku tu busy, dengan bebelan rakan rakan suruh aku jumpa dekan terus. so pagi tadi aku dengan ain lah sape lagi kan, pegi cari dekan kat bilik. dia pulak pegi KL. aku ingat nak cari tiket bas teruih p KL. k tipu. then, pegi kelas. ke hulu ke hilir dari DKG 6 ke area COB ke DKG 6 balik, dua hari nie memang bikin aku naik penat. mental dan fizikal. naik tensen. tu pasal balik kelas je tido. bangun, sakit kepala. lalalalala
Dr. QM pulak suruh aku masuk kelas dia hari nie. tapi aku serius aku malas, aku nak drop, aku takde mood, aku jemm otak. okay. macam over pulak kan niss. k. sebab subjek nie elektif je. bukan wajib. aku tahu Dr. tu baik sangat nak tolong aku but aku kena usaha jugak nak drop this subject.
so, masa last class dalam pukul 1 lebih, coordinator aku tu mesej suruh pegi jumpa dia kat bilik. urgent. serious case. amboi. berdebo ko aku baca mesej tu. hahahhahaha mintak dekat Dr. Azmi nak keluar. he's my favourite lect. punny nak matey.
sampai bilik coordinator dia keluar jap. sembang laa dengan Dr. Sharina. bla bla bla, Pn. Armanurah pon balik rupanya dia baru habes meeting dengan dekan dengan sape tah lagi. so kes aku nie sampai laa ke depa. tu yang dia bising. suruh masuk jugak kelas. masih sempat. dan Dr. Rohaizah tu dah laa baik nak tolong aku. anak dia pulak hensem aku tengok kat frame gambo dalam bilik dia semalam. kaitan?
KAHKAH
so yeah. aku kena amek jugak. jadi lah engko hanis sem nie 6 subjek. takpe lah. kira added value laa disitu bak kata rumet aku.
added tak added, bertambah laa esaimen aku yang never bergerak tu. bertambah lah nak pakai otak. selama nie tak pakai. kakakakaka
selamat fedup hanis sem nie. sem nie bukan main main. bukan lekeh seperti sem sem sebelum nie yang ko pesen rilek, takdek masalah. so here's your beginning hanis. life has started !
muahhh cikedd hanis ! xoxo

kita menang bersama, okay?

Wednesday, May 13, 2015

teringin nak baca? serius lah. tapi kau cakap kau tak suka membaca. tapi, memang aku sengaja beli. sebab kau :)









subjek pelik

Wednesday, May 13, 2015

so, sebagai pelajar unibersiti mesti lah esaimen menimbun. bila nak dekat final exam tu, memang lagi menimbun lah. kelihatan library pula sesak dengan pelajar international mahupun lokal. semua pasal esaimen. dah namanya esaimen mesti lah kena buat last minute. baru students yedok?

student tak student, aku ada satu problem sekarang nie. esaimen bukan problem. tu belajaq, hang diam. k 

problem cuai. haa cuai. aku sangat --'

kalau kawan aku dua orang tu tak tekan, tak bebel bebel memang aku buat bodoh je. serius. walaupun aku sebenarnya tak suka bila benda yang aku tak risau, aku jadi risau tiba tiba sebab orang buat aku risau. paham dak? apa apa pon, thanks sahabat :)

sebab aku rasa aku takdek sense of alertness. entah. aku tak rasa benda tu efek aku. atau aku ignorant lebih. pffttt. entah laa nak. benda dah nak jadi. aku anggap ujian dan takdir.

apa apa keputusan pun, i have to get through. :)


Free Blogger Design Made By The Dutch Lady Designs